Dani Tipkovnice 2017 249 Images Thumb Medium615 0

Hrvatsko stenografsko društvo utvrdilo je termine održavanja tečajeva kompjutorske daktilografije - pravilnoga deseteroprstnog "slijepog" pisanja na računalu s osnovama informatike.

 

22. siječnja - 27. veljače 2020.

11. ožujka - 16. travnja 2020.

 

Tečaj se održava u moderno opremljenom informatičkom kabinetu u prostorijama Društva u Zagrebu, Teslina 5/I

Prije početka tečaja sa svakim se polaznikom zaključuje ugovor o međusobnim pravima i obvezama.Tečaj obuhvaća svladavanje nastavnog programa u trajanju od 50 nastavnih sati. Održava se u poslijepodnevnim satima, tri puta tjedno po tri nastavna sata, ukupno pet tjedana, a svakom je polazniku osigurana stručna literatura. Po završetku tečaja i završnom testiranju izdaje se odgovarajuće Uvjerenje, a moguće je pristupiti polaganju ispita za daktilografsku klasu po standardima međunarodne federacije Intersteno.

Cijena tečaja iznosi 1.000,00 kuna + PDV, ukupno 1.250,00 kuna po polazniku, a plaćanje je moguće općom uplatnicom, jednokratno ili do tri rate.

 

Za upis na tečaj potrebno je popuniti obrazac prijavnice-upisnice i poslati nam na e-mail stenograf@stenograf.hr, a sve ostale informacije polaznicima će biti dostupne prvog dana tečaja.

 

PRIJAVNICA