35.dan Tipkovnice Images Thumb Medium615 0

Hrvatsko stenografsko društvo u suradnji sa Zagrebačkim velesajmom i Hrvatskom zajednicom tehničke kulture i ove godine organizira, 35. put zaredom, DAN TIPKOVNICE – Državno prvenstvo u kompjutorskoj daktilografiji, u sklopu Međunarodnog sajma knjiga i učila INTERLIBER.

Ova tradicionalna manifestacija održat će se u subotu 16. studenoga 2013. s početkom u 9.00 sati, u prostorijama Hrvatske zajednice tehničke kulture u Zagrebu, Dalmatinska 12 (dvorište), a natjecanje će biti organizirano u dvije skupine:-    A-skupina – tridesetminutni prijepis teksta (vrhunski daktilografi)
-    B-skupina – desetminutni online prijepis teksta (učenici) – (www.intersteno.org – internet – contest – training – hrvatski – odabir vremena u trajanju pisanja).

Po završetku natjecanja održat će se Informatička tribina u istom prostoru, a proglašenje rezultata biti će istoga dana u poslijepodnevnim satima u prostorijama Hrvatskog stenografskog društva, Zagreb, Teslina 5/I – uz podjelu pehara najboljima po disciplinama, te diploma svim plasiranim natjecateljima.


Propozicije natjecanja i obrazac prijave preuzmite ovdje.