Tecaj Daktilografije 1 Images Thumb Medium615 0

Završnim testiranjem i prigodnom podjelom uvjerenja u četvrtak 27. studenoga 2014. u Hrvatskom stenografskom društvu završen je drugi ovogodišnji ciklus tečajeva kompjutorske daktilografije i informatike. Tijekom 50 nastavnih sati deset mladih polaznica steklo je vještinu pravilnoga deseteroprstnog “slijepog” pisanja na tipkovnici, od kojih su četiri naknadno položile ispit za odgovarajuću daktilografsku klasu po međunarodnim standardima Svjetske federacije Intersteno.Tecaj Daktilografije 2 Images Thumb Medium615 0

U tijeku su prijave i upisi za sljedeći tečaj koji će započeti 10. veljače s planiranim završetkom krajem ožujka 2015. godine. Voditeljica tečajeva je trostruka državna prvakinja u kompjutorskoj daktilografiji 21-godišnja studentica politologije Andrea Muženić Vidak, a polaznicima je osigurana i potrebna stručna literatura.

Cijena tečaja s PDV-om je 1.250,00 kuna, a plaćanje je moguće virmanom ili općom uplatnicom (univerzalni nalog za plaćanje) – jednokratno ili obročno do tri rate.

Dodatne informacije i upisi na telefon (385) 1 4817 250, putem e-mail adrese: stenograf@stenograf.hr, ili u prostorijama Društva u Zagrebu, Teslina 5/I, svakodnevno (ponedjeljak-petak) od 09.00 do 17.00 sati.

Obrazac prijavnice-upisnice preuzmite OVDJE