Tecaj Daktilografije 2015 1 Images Thumb Medium615 0

Nakon ljetne stanke, u ponedjeljak 21. rujna započeo je osmi po redu tečaj kompjutorske daktilografije HSD-a, a u tijeku su upisi za sljedeći tečaj koji započinje 9. studenoga, s ukupnim trajanjem od 50 nastavnih sati i planiranim završetkom sredinom prosinca 2015. godine.
Tečaj će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17:00 do 19:15 sati.
Cijena tečaja s PDV-om je 1.250,00 kuna, a plaćanje je moguće virmanom ili općom uplatnicom (univerzalni nalog za plaćanje) – jednokratno ili obročno do tri rate.

PRIJAVNICA/UPISNICA – preuzmite ovdje

Popunjenu prijavnicu-upisnicu pošaljite nam na našu e-mail adresu stenograf@stenograf.hr, a za dodatne informacije kontaktirajte nas putem telefona (385) 1 48 17 250, e-mail adrese, ili u prostorijama Društva u Zagrebu, Teslina 5/I, svakodnevno (ponedjeljak-petak) od 09.00 do 17.00 sati.Individualni tečajevi


Tecaj Daktilografije 2015 2 Images Thumb Medium615 0

Hrvatsko stenografsko društvo održava i tečajeve kompjutorske daktilografije na individualnoj razini, prilagođeni vremenu i prethodnom znanju polaznika.
Tečaj obuhvaća svladavanje nastavnog programa u trajanju potrebnom za stjecanje vještine deseteroprstnog „slijepog“ pisanja na računalu, a s tim u skladu utvrđuje se i cijena tečaja.
Prije početka tečaja sa svakim se polaznikom zaključuje ugovor o međusobnim pravima i obvezama, a po završetku tečaja i završnom testiranju izdaje se odgovarajuće Uvjerenje.

PRIJAVNICA/UPISNICA – preuzmite ovdje

Upisi su u tijeku, a popunjenu prijavnicu-upisnicu pošaljite na našu e-mail adresu stenograf@stenograf.hr.